5 Gode råd når du køber termotøj til dit barn

Termotøj

.. De seneste år er udvalget af termotøj eksploderet – Alle de store brands er nu med på termotøjstrenden, der er gået fra at være udelukkende praktisk, til at være smart, moderne og i meget høj kvalitet.

Hjemme hos os, indgår termotøjet som en vigtig del af garderoben. Her bliver de lækre termojakker fra Wheat brugt som både overgangsjakker i det kølige forår og våde efterår – og sommerjakker på de luftige sommeraftner.

Idet udvalget er blevet så stort – er det måske også lidt sværere, at vælge det helt rigtige.
Vi har derfor samlet en række gode råd, der er værd at overveje, når du køber termotøj til dit barn.

  • To-delt eller heldragt ?

Dragten er genial til de helt små, der kan sidde på den kølige forårsjord, uden at blive kolde, og uden at skille på midten. Den er desuden nem at give de små på. Vælger man heldragter, mister man dog muligheden for at bruge jakke/bukser separat.

Heldragten går fra at være genial til besværlig, når de små begynder at rende på toilet.
Det to-delte sæt er nemt at temperaturregulere, idet du kan bruge overdel og bukser separat.
Det kan være en fordel at spørge dit barns pædagoger, hvad de har bedst erfaring med 🙂

  • Ribkant ved ærmer og fødder

Vælg gerne termotøj med rib- eller elastik kant ved hænder og fødder – det giver god beskyttelse med kulde, blæst og fugt. Lær evt. dit barn at holde i ribkanten, når de tager jakken af – Så vender den nemlig rigtigt, når den skal på igen, og så er både barn og pædagoger glade 🙂

  • Forstærkning på knæ og albuer

Her skal du vurdere, om termotøjet mest er til at holde dit barm varmt, fx. i barnevognen, eller om det er til vild leg og kravlen på knæene i timevis.
Flere af de nye modeller, har nok mere fokus på design fremfor forstærkning, og har ikke forstærkning på knæ og albuer. men det er min erfaring, at de holder fint alligevel.

  • Spar penge

Hvis du køber sidste sæsons styles, er der rigtig meget at spare. Ofte er der ganske lidt forskel, det kan fx. være farven eller motivet. Der ER meget at spare , hvis man er villig til at acceptere at farvenuaven måske er ganske lidt anderledes end de nye styles. Især sparer på meget sidst på udsalgene, hvor man ofte kan finde rigtig lækkert termotøj, fra skønne brands som Wheat, Soft Gallery, Mikk-line osv. med 50% rabat .

Vi samler løbende alle de bedste tilbud på termotøj fra alle de populære og lækre brands – Du finder dem alle lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Relaterede blogindlæg

Blog Kategorier