Det skal du pakke til rejsen med små børn

Når tankerne vandrer mod sydligere himmelstrøg – der hvor solen skinner, sandet brænder under tæerne og isene smelter hurtigere end ungerne kan nå at spise dem, men det gør ikke noget at de små blir fedtede.. for det er ferie og det er varmt.

Er du en af de heldige der skal på ferie, kommer der her nogle gode råd til, hvad du skal fylde i kufferten til din rejse med små børn – Jeg har tidligere skrevet et indlæg om det at have små børn med på flyveturen, find det lige her.

7 ting du det er vigtigt at pakke

Der er stor forskel på, hvad der er vigtigt at pakke, afhængig af hvor du skal hen i verden, den følgende liste er ikke en facitliste, for hvad der er vigtigt at få med er lige så forskelligt som de forskellige destinationer.

Det er klart, at det er nemmere at handle på Mallorca, end det er at købe glemte sager på Boa Vista (hvor billederne i dette indlæg forøvrigt er taget 🙂 ).

De store turiststeder og resorts har de fleste ting til små børn, men det koster knaster, og det kan godt betale sig at fylde kufferten godt op hjemmefra.

1. Bleer

Bleer er mange steder, et must at have med hjemmefra. Så er du sikker på at dit barn kan passe og tåle dem – og du slipper for at betale spidsen af en jetjager for dem, i den lille butik på hotellet. Husk også vådservietter og lignende.

2. Mad

Babymad/grødpulver/MME – til de mindste. Fordi det er rart at vide, hvad ens baby spiser (det kan være svært at læse en varedeklaration på hindu).

De større børn kan og vil ofte gerne spise den lokale mad, men det kan være en god ide at have lidt kiks osv. med, da måltiderne ofte bliver skubbet lidt 😉

3. Badetøj

Badetøj og solcreme er selvfølgelig essentielt i kufferten sydpå. Se indlægget om valg af UV bade tøj her – og find et stort udvalg af badetøj og tilbehør hos faktorfobi.dk.  Husk endelig badebleer – og gerne masser af dem 🙂

4. Håndkøbsmedicin

Husk børnepanodil, medicin mod diarre, “gåvæk-myg”, osv – natuligvis efter aftale med læge, hvis det er udover det sædvanlige. Det er også rigtig rart at have et termometer og plaster med.

5. Barnevogn eller klapvogn?

– Det er min erfaring, at det er nemmere at navigere rundt på hotellet, stranden osv, med en klapvogn, end en barnevogn. Det afhænger selvfølgelig af behovet og alderen hos barnet – Hvis det er til lure, vil jeg klart anbefale en klapvogn med ryglæn der kan lægges fladt. Jeg har prøvet begge dele – det er bare nemmere at klemme en klapvogn ind i fx restauranten, end det er at få plads til en bus af en barnevogn  😉
lur

6. Underholdning?

-Der er jo maaaassser af underholdning og aktiviteter for de små, på de fleste destinationer. Men det er min erfaring, at det også er meget rart at have lidt hjemligt med.

Et par gode bøger, lidt legetøj (og indimellem en ipad), skaber nogle rolige stunder, hvor ungerne gearer lidt ned. Ungerne vil ofte rigtig gerne selv være med, til at pakke en lille rygsæk med ting.

7. Tøj og sko

Det siger sig selv… Der skal tøj i kufferten. Hvad og hvor meget afhænger af feriens længde, destination, aktiviteter osv. Et godt råd er at tage noget med, der er let at skylle op og tørre igen – Husk også en lun trøje til de kølige aftner.

Måske har i investeret i nye sko til ferien –  det gælder nok særligt, hvis i rejser sydpå om vinteren – husk endelig at lade barnet gå dem til hjemmefra, og tag gerne et ekstra par med – så i ikke pludselig står med vabler på de små barnefusser.

Rigtig god ferie – og mangler du noget til rejsen, så husk at du sikkert kan finde det til en god pris, i vores tilbudskategori🙂

/Minigo
Indlægget indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Relaterede blogindlæg

Blog Kategorier