Nyt tøj til første skoledag

“Det er tidlig morgen, men jeg er stået op.
For jeg kan ikke sove, der er uro i min krop.
Jeg har glædet mig så længe, og tasken står parat.
Jeg ta’r mit bedste tøj på og så er alting klart.

Første skoledag, første skoledag.
Solen skinner på min kind og jeg ta’r tasken af.
Med et trylleslag er der sang og flag.
For det er min allerførste skoledag.”
Hr. Skæg

 

Måske venter den også for dit barn forude, den aller aller første skoledag. En kæmpe stor dag.

Ny skoletaske, nyt penalhus fyldt med alverdens flotte farver og ergonomisk korrekte blyanter (de der trekantede, man kan bruge hvis man endnu ikke har besluttet sig for om man er højre- eller venstre håndet 😉 ).

Her står skoletasken klar, fuldstændig finpudset og støvfri, den er ivrigt og stort blevet vist frem til alle der har turde sætte fod på præskolebarnets værelse.

De er ret nuttede, de der små skolebørn – dem hvor det endnu ikke er gået op for de små hoveder, at forude venter 10 års lektieslid – Men også 10 års (forhåbentlig), nye venner, videnbegærlighed, oplevelser, fællesskab og 10 års undervisning der ikke er alle børn i verden forundt.

For nogle er det en tradition med nyt tøj 1. skoledag, for andre er det en nødvendighed da lille Halfdan er vokset ud af alt tøjet henover sommeren. Og for nogle er det helt uden betydning.

Herhjemme er det indtil videre blevet til de her mega seje sneakers fra Hummel. De skal nok kunne fræse nogle km på “Sporteren” her i sensommeren. De er købt med rabat hos Kids world.dk, hvor der stadig kan findes en del udsalgsvarer, og hvor der altid er fri fragt 🙂

….. Uanset hvad du er til, og om du har en af de helt små grønne allerførsteskoledag elever, en af de lidt større, eller en præteenager. Så finder du en masse lækkert tøj til skolestart lige her, i vores tilbudskategori – hvor du blot kan søge på dit favoritmærke eller style 🙂

Minigo vil ønske alle, især de allermindste, den allerbedste første skoledag.

/Minigo
Indlægget indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Relaterede blogindlæg

Blog Kategorier